RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

کیک ماربل پرتقال







مواد لازم :

کره یا مارگارین ..............225 گرم
شکر آسیاب شده .................... 225 گرم
تخم مرغ ..................... 4 عدد
آرد ....................... 225 گرم
بیکینگ پودر ...................... 2 قاشق چای خوری
پوست رنده شده و آب یک پرتقال
پودر کاکائو .................... 25 گرم





طرز تهیه :

01. فر رو با حرارت 190 درجه روشن کنید.
02. یک قالب گرد 20 سانتی رو کمی چرب کنید و کفش رو کاغذ روغنی بذارید
03. در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و پفکی بشه.
04. تخم مرغ ها رو یکی یکی به مایع اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ که اضافه میکنید خوب مخلوط کنید
05. ارد رو با بیکینگ پودر مخلوط کنید و بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها مخلوط آرد ها رو با لیسک به مواد اضافه کنید.
06. مایع رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
07. رنده پوست پرتقال و کمتر از نصف آب پرتقال رو به یک قسمت مایع اضافه کنید و مخلوط کنید.
08. پودر کاکائو رو با باقیمانده آب پرتقال مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف بشه. و این مخلوط رو هم به قسمت دوم مایع اضافه کنید و مخلوط کنید.
09. حالا یه مایع سفید و پرتقالی داریم. و یک مایع کاکائویی و آب پرتقالی :دی
10. با قاشق مواد رو توی قالب بریزید . یک قاشق از مایع کاکائوی یک قاشق از مایع سفید.
11. حالا با یک چاقو یا خلال دندون طرح های ابر و بادی روی خمیر ایجاد کنید .. اما نه خیلی زیاد . چون نمی خواییم که مایع ها با هم مخلوط بشن.
12. قالب رو به مدت 50 دقیقه توی فر قرار بدید. از فر که خارج کردید چند دقیقه ای اجازه بدید تا کیک توی قالب خنک بشه. بعد خارج کنید.






سس پرتقال :
کتابی که من این دستور رو از اون برداشتم ، دستور یک سس پرتقال هم نوشته بود که البته من از این سس استفاده نکردم ..!! الان میگم چرا ..
طبق دستور برای این سس ... باید آب یک پرتقال بعلاوه ی پوست رنده شده ی پرتقال و 1 ق غ خ شکر رو توی یک شیر جوش بریزید .. و روی حرارت خیلی کم قرار بدید تا زمانی که شکر حل بشه . بعد اجازه بدید تا بجوش بیاد و در همون حالت 3 4 دقیقه روی حرارت بذارید تا مایعتون حالت شیره ای پیدا کنه.  در نهایت وقتی خنک شد روی کیک بریزید. ولی خب بنده میدونم که وقتی آب پرتقال حرارت ببینه تلخ میشه... میگید نه امتحان کنید.





کرم پرتقال من درآوری خودم :
خب بجای سس تلخی که توی کتاب نوشته بود .. من یک کرم پرتقال درست کردم .. که راستش رو بخوایید مقدارها رو خوب یادم نیست.
حدودی میگم ... :دی می تونید حدود 100 گرم خامه رو با 30 گرم کره روی حرارت کم بذارید تا به جوش بیاد و کره در خامه حل بشه. حالا از روی حرارت بردارید. آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه کنید . و هم بزنید. کرممون اماده ست. البته وقتی که گرم باشه زیاد جالب نیست .. بذارید خنک بشه.... توی یخچال اگر گذاشتید به دلیل وجود کره کمی سفت میشه ...



نکته ها و تجربه ها :

01. دستور بالا برای قالب 20 سانتی بود. اما قالب من 23 سانتی بود . در نتیجه تمام مقادیری که 225 بود رو به 180 رسوندم. بیکینگ پودر 3 ق چ خ شد. و البته 5 تا تخم مرغ نسبتا کوچیک. پرتقال رو بیشتر نکردم چون پرتقالم خیلی بزرگ بود.
02. اگر دسترسی به آرد
Self-Raising دارید و خواستید از این نوع ارد استفاده کنید .بیکینگ پودر روحذف کنید.
03. کیک های کره ای رو بهتره که خارج از یخچال نگه داری کنید .. چون توی یخچال سفت میشن.


اگر سوالی بود در خدمتم.
.
.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

برونیز شکلات و گردو






برونیز هم یکی از اون چیزهایی هستش که هزار تا دستورشو می تونید توی اینترنت و مجله ها پیدا کنید اما بافت و حالت برونیز و وقتی زیر دندون میره خیلی مهمه .. این برونیز که دستورش رو می ذارم واقعا لذیذ بود .. توش خام نیست  ..بافتش مثل بافته کیکه ..و زیاد هم مرطوب نیست ولی در عین حال بافت فشرده و سنگینی داره .. و از همه بهتر اینه که یک حالت ادامسی زیر دندون داره .. یا بقول خارجکی ها
It’s somehow chewy
مزه ش هم که خب دیگه گفتن نداره .. شکلات ...گردو ... حرف نداره. امیدوارم درست کنید و حالشو ببرید .


مواد لازم :

کره ...................... 175 گرم
شکلات تخته ای .................... 180 گرم
پودر کاکائو ..................  ¾ پیمانه
پودر شکر .................. 1 ½ پیمانه
آرد .................... 1 پیمانه
بیکینگ پودر .............. ½ ق چ خ
واینل ............... کمی
تخم مرغ ................... 4 عدد
گردوی خرد شده .............. ¾ پیمانه






طرز تهیه :
01. فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنید.
02. یک قالب مربع 23 سانتی رو با کره چرب کنید
03. توی یک کاسه بزرگ بلور کره نرم شده رو با هم زن بزنید
04. شکلات ها رو با کره مخلوط کنید و کاسه رو روی بخار آب قرار بدید
05. به روش بن ماری کره و شکلات رو آب کنید. و کنار بذارید
06. توی یک ظرف دیگه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید
07. مخلوط کره و شکلات که خنک شد . تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید
08. مواد خشک رو به مایع مون اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.
09. در نهایت گردوهای خرد شده رو اضافه کنید و باز با لیسک مخلوط کنید.
10. مایع رو توی قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه توی فر قرار بدید.




نکته ها و تجربه ها  :

01. اول از همه از پودر شکر یا همون شکر اسیاب شده استفاده کنید. چون مقدار شکر زیاده و حل نمیشه اگر شکر دونه درشت باشه بعد از پخت زیر دندون میاد.
02. اینکه شما چه نوع شکلاتی استفاده میکنید توی طعم و رنگ برونیز شما تاثیر داره . لازم نیست حتما شکلات خارجی باشه شکلات های ایرانی مثل آی سودا ایدین و .. هم خوبن. در صد شکلاتتون رو هم که خودتون بر اساس سلیقه تون انتخاب میکنید.
03. من توی قالب کاغذ روغنی هم گذاشته بودم که راحتتر کیک رو در بیارم .
04. بهتره گردو ها رو جوری خرد کنید که در نهایت زیر دندون بیاد .
05. اخر سر هم روی برونیز ها می تونید پودر قند بریزید.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

کاپ کیک شکلاتی و انار






لطفا بدون ذکر منبع این دستور رو کپی نکنید. این عمل واقعا انسانی نیست.


این کاپ کیک ها رو توصیه میکنم که حتما درست کنید . مزه ترش انار کاکائو و پرتقال واقعا خیلی خوشمزه و جدید بود. امیدوارم خوشتون بیاد


مواد لازم :

آرد .................... 1 پیمانه
شکر ..................... 1 پیمانه
پودرکاکائو .................. 3/1 پیمانه
بیکینگ پودر .................... 2 ق چ خ
نمک .................... کمی
کره آب شده ........... 100 گرم
تخم مرغ ...................... 3 عدد
آب انار ...................... 3/4 پیمانه
دونه انار .............. 1/2 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده ......... کمی
خرده های شکلات ........ به میزان دلخواه






طرز تهیه :

01. فر رو با حرارت 180 درجه روشن میکنیم.
02. ارد + شکر + پودر کاکائو + نمک + بیکینگ پودر را در ظرفی بزرگ با هم مخلوط کنید
03. زرده و سفیده ها رو جدا کنید . سفیده ها رو خوب بزنید تا کف کنه و از ظرف نریزه.
04. زرده های تخم مرغ + کره آب شده + آب انار + پوست پرتقال رنده شده رو کمی با همزن بزنید .
05. مخلوط زرده ها رو به مخلوط اردها اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. تا کاملا مخلوط بشه.
06. سفیده ها رو اضافه کنید و مایع رو از زیر به رو هم بزنید. خیلی ارام .
07. حالا دونه های انار + تکه های شکلات رو بهش اضافه کنید . و کمی هم بزنید.
08. مایع رو توی قالب های کیک بریزید 18 تا 20 دقیقه توی فر قرار بدید.





نکته ها و تجربه ها :

01. این دستور کاملا اصلاح شده و ارتقا پیدا کرده و هیچ مشکلی نداره . :دی
02. اگر میخوایید که دونه های انار توی مایع غرق نشن و ته کیک نرن .. اونها به آرد اغشته کنید.
03. من ار پودر کاکائو فرمند استفاده کردم . اونهایی که توی قوطی هستن
04. من حدود 50 گرم شکلات استفاده کردم ..اندازه تکه ها در حدی بود که زیر دندون بره .
05. با این میزان مواد من 18 تا کاپ کیک داشتم.
06. انار های من خیلی ترش بود . و در نتیجه کاپ کیک ها هم ترش شدن . که البته من خیلی دوست داشتم . مزه متفاوتی بود.
07. وقتی که کاپ کیک ها رو از فر خارج کردید کاپ کیک ها خیلی نرم هستن مثل پنبه . و اگر بیرون یخچال باشن همین بافت رو حفظ میکنن.اما اگر توی یخچال گذاشتید به دلیل وجود کره بافت کاپ کیک ها سفت میشه. پس اگر مجبور شدید توی یخچال بذارید ..نیم ساعت قبل از سرو کردن اونها رو از یخچال خارج کنید تا باز بافت نرم خودش رو پیدا کنه

اگر سوالی بود من در خدمتم.
.
.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

کیک کشمشی







خیلی وقت بود دلم میخواست یه چیزی با کشمش درست کنم ..این شد که تصمیم گرفتم بگردم دنبال یه دستور جدید .. تا این دستور رو پیدا کردم ... البته چون بعضی چیزاش رو نداشتم .. مجبور شدم طبق معمول دستور رو دستکاری کنم. .. که البته جواب داد ... درست کردنش کاری نداره .. و سریع انجام میشه .. من توی قالب های مافین درست کردم ... شما میتونید توی هر قالب دیگه درست کنید . فقط یادتون باشه هر چی قالبتون بزرگتر بشه میزان پخت بیشتر میشه...



مواد لازم :

آرد ........................ 3 پیمانه
تخم مرغ .................. 3 عدد
دارچین ......................... 1 ق چ خ
جوزهندی .................. کمی (من نصف یک جوز رو استفاده کردم)
میخک ..................... کمی
شکر قهوه ای ........................ 2 پیمانه
کره ....................... 125 گرم
کشمش .................... 2 پیمانه ( من فقط 1 پیمانه استفاده کردم)
آب ........................ 2/1 1 پیمانه
جوش شیرین ........................ 1 ق چ خ
نمک .................... 2/1 ق چ خ
خامه و شیر .................. از هم کدام 2/1 پیمانه










طرز تهیه :

01. خب طبق معمول فر رو با درجه 175 یا 180 درجه روشن کنید.
02. توی یک قابلمه کوچیک یا شیرجوش کشمش ها رو برزید .. یک و نیم پیمانه اب رو هم اضافه کنید. روی حرارت کم بذارید .. تا جوش بخوره .. حدودا 3 4 دقیقه .
03. ده قاشق غذاخوری از اب کشمش ها رو کنار بذارید . کشمش ها رو هم توی سبد بریزید تا ابشون گرفته بشه.
04. کره رو که از قبل توی دمای اتاق گذاشته بودید با شکر ها خوب هم بزنید .
05. تخم مرغ ها رو توی ظرف دیگه ای بشکنید .. و کمی با هم زن بزنید . حدودا 10 15 ثانیه . حالا شیر ، خامه ، آب کشمش ها و جوش شیرین رو بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن.
06. توی یک ظرف دیگه آرد، دارچین،جوزهندی ، میخک و نمک رو با هم مخلوط کنید .
07. مخلوط تخم مرغ ها رو به کره و شکر اضافه کنید . کمی با همزن بزنید .
08 . مخلوط آرد ها رو به مایع اضافه کنید . چون مایع خیلی شل و ابکی هستش وقتی ارد رو اضافه میکنید ، ارد ها گوله گوله میشه ..صبور باشید و با لیسک و کمک گرفتن از دیوارۀ کاسه تون گوله ها رو باز کنید. 3 4 دقیقه بیشتر طول نمیکشه .
09 . در آخر کشمش ها رو اضافه کنید. کمی دیگه هم بزنید .
10 . با قاشق مایع رو توی قالب های مافین بریزید . و برای 25 دقیقه توی فر قرار بدید .
11 . در اخر هم با پودر قند یا هر نوع کرم یا فراستینگ که خواستید روشو تزیین کنید.










نکته ها و تجربه ها  :

01 . خب لازمه که بدونید توی دستور اصلی کره نبود و Shortening
استفاده شده بود . به میزان نصف پیمانه. اگر دسترسی دارید از اون استفاده کنید . توی بازارهای خارج با مارک تجاری کریسکو موجوده. اگر مثل من در ایران هستید (متاسفانه) می تونید از کره حیوانی استفاده کنید.
02 . توی دستور اصلی خامه و شیر نبود .. 1 پیمانه Buttermilk
استفاده شده بود . که خب اونم توی ایران نیست . و من بجای باترمیلک از مخلوط خامه و شیر استفاده کردم.
03 . توی دستور اصلی فقط از جوش شیرین استفاده شده بود .. اما من برای احتیاط 2/1 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر هم استفاده کردم . اگر خواستید بیکینگ پودر استفاده کنید اون رو باید به ارد اضافه کنید . دفعه بعد من کلا جوش شیرین رو حذف میکنم. چون به معده من نمی سازه . اگر شما هم خواستید جوش شیرین رو حذف کنید . بجاش باید 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید.
04 . من فقط از گل های وسط میخک ( اون گردالی ها) استفاده کردم . و کلا 4 یا 5 تا از اون ها رو با لبه کارد خرد کردم و توی ارد ها ریختم. شما اگر خواستید بیشتر بریزید . جوز هندی رو هم که میدونید باید رنده ریز کنید.
05 . اگر توی قالب بزرگ ریختید زمان پخت شما حدود 35 تا 40 دقیقه میشه.
06 . اندر حکایت شکر قهوه ای باید بگم که بهتره تغییرش ندید .. چون این نوع شکر یک طعم و بوی خاصی به کیک یا شیرینی شما میده . و این نوع شکر رو میتونید از مغازه هایی که لوازم قنادی دارند تهیه کنید . اما اگر خواستید با شکر سفید جایگزین کنید باید مقدارش رو کمتر کنید .. چون شکر سفید شیرین تره  .
07 . اگر شکر قهوه ای دارید و الان مثل سنگ سفت شده .. مشکلی نیست . تقریبا میزانی که میخوایید استفاده کنید رو توی یک کاسه بریزید و یک دستمال پارچه ای رو با اب جوش خیس کنید و روی کاسه بذارید . شکر رطوبت رو جذب میکنه و دوباره نرم میشه. کلا بهتره این شکر رو توی یک ظرف در بسته نگهداری کنید. جوری که بهش هوا نرسه.









چیز دیگه ای یادم نمیاد. ... اگر سوالی بود در خدمتم.
نوش جون

.
.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...