RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

کیک شیفون شکلاتی


کیک شیفون شکلاتی

خب قبلا در مورد کیک های شیفون توضیح دادم .. پس دیگه در مورد قالب و نکات مربوط به کیک های شیفون صحبت نمیکنم . یک راست میریم سراغ دستور.

مواد لازم :

تخم مرغ .................. 7 عدد (زرده و سفیده جدا)
پودر کاکائو ........... 2/1 پیمانه
آب جوش .................. 4/3 پیمانه
آرد ................... 4/3 1 پیمانه
شکر ................... 4/3 1 پیمانه
جوش شیرین .................. 2/1 1 قاشق چای خوری
نمک ............... 1 قاشق چایخوری
روغن مایع ................. 2/1 پیمانه
عصاره وانیل ............ 2 قاشق چایخوری یا نصف قاشق چایخوری وانیل
کرم تارتار ................... 4/1 قاشق چایخوری








طرز تهیه :

پودر کاکائو
  رو با آب جوش مخلوط میکنم و هم میزنیم تا صاف بشه . کنار میزاریم
زرده و سفیده ها رو از هم جدا میکنیم.
روی سفیده ها کرم تارتار رو میریزیم و شروع میکنیم به همزدن . میزنیم تا سفیده ها دیگه از ظرف نریزه .
سفیده ها رو میزاریم توی یخچال.
توی یک ظرف بزرگ آرد شکر جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط میکنیم.
توی ظرف دیگه ای زرده های تخم مرغ روغن و وانیل و مخلوط پودر کاکائو و اب جوش رو هم میزنیم.
وسط مواد خشک میریزیم . و خوب هم میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن.
حالا با لیسک سفیده های تخم مرغ رو به موادمون اضافه میکنیم. به ارامی از زیر به رو ..!!

مواد رو توی قاب مخصوص کیک شیفون میریزیم. (قالب رو چرب نمیکنم) . به آرامی اینکار رو میکنیم.
و بعد با چاقو توی خمیر بازی میکنیم که حباب های هوا از بین بره .!
و توی فر با حرارت 165 درجه یا 325 درجه به مدت 60 تا 65 دقیقه قرار میدیم.

از فر که خارج کردیم بلافاصله قالب رو برعکس میکنیم. و 1 ساعت به همون شکل میزاریم.
و بعد از قالب در میاریم.










من این کیک رو با این کرم شکلاتی خیلی دوست دارم . شما هم امتحان کنید شاید دوست داشتید.
البته من نصف این مقدار رو درست میکنم.


مواد لازم :
شکلات تخته ای با کیفیت ................ 450 گرم
پودر کاکائو .............. 6 قاشق غذا خوری
آب جوش .................. 6 قاشق غذا خوری
کره .................... 340 گرم
پنیر ماسکارپونه ............ 225 گرم (من پنیر خامه ای استفاده میکنم)
پودر قند ....................... 2/1 پیمانه
نمک .............. نوک قاشق


طرز تهیه :
آب جوش و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم. و با قاشق صاف میکنم
شکلات رو هم به روش بن ماری آب میکنیم. و کنار میزاریم تا خنک بشه
اجاره بدید شکلات به دمای اتاق برسه .. در غیر این صورت گرمای شکلات کره رو آب میکنه و اصلا خوب نیست که اینجوری بشه !! حدود 15 تا 20 دقیقه طول میکشه ..
کره هم که در دمای اتاق نرم شده با پودر قند بزنید ... تا صاف پوک و پفکی بشه .. حدود 4 دقیقه
پنیر خامه ای رو با مخلوط آب جوش و پودر کاکائو مخلوط کنید .
حالا شکلات آب شده رو به کره اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه... دیواره های ظرف رو با لیسک تمیز کنید که کل مواد مخلوط بشن.
در نهایت مخلوط پنیر رو اضافه کنید. و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.

اگر بنظر خیلی شل اومد میتونید 10 دقیقه توی یخچال بزاریدش ..
حالشو ببرید.





نکته ها :
پست مربوط به کیک های شیفون رو بخونید.


اینجاست
اگر کیکتون دفعه اول خوب نشد ...اشکالی نداره . ممکنه که دمای فرتون تنظیم نباشه.
من که درجه ی فرم رو روی درجه 3 میزارم . که مساوی میشه با 170 درجه .. اما دماسنج فرم دمای 190 درجه رو نشون میده . !!! منظورم اینه که باید قلق فرتون دستتون بیاد
در مورد کرم ... فقط اینکه مزه ی کرمتون بستگی به شکلاتی داره که استفاده میکنید ..  من از شکلات آیدین 56% استفاده کردم . که قیمتش 1200 تومنه .!!! شما بسته به وضع مالیتون می تونید ولخرجی کنید و بهترینش رو بخرید .
بنظر من این کرم اصلا شیرین نیست . من دفعه قبل که نصف مواد رو درست کردم 2/1 پیمانه پودر قند استفاده کردم .. این هم باز بستگی به خودتون داره .



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Anonymous said...

آقا بنیامین دستتون درد نکنه
امیدوارم بتونم خوب در بیارم

شکمو said...

besiyaaaaar ali merci dost joonma

Anonymous said...

وای اقا بنیامین چند وقت بود به وبلاگت سر نزده بودم چقدر کیک اپدیت کردی دستت درد نکنه خیلی خیلی عالین
ماری61

Unknown said...

Merccc, kheyli aliee, ama kake man az vasat pof kard o doresh pof nakard. shode mesle keyk yazdi ama dar size bozorgtar :) taze pofi ham ke vasate key karde pofe tizie. be nazaretoon dalilesh chie?? mamnoon

Benyamin said...

میشه بگید از چه قالبی استفاده کردید ؟
و در ضمن حرارت فرتون استاندارده ؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...