RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

Boston Cream Pie









مواد لازم Golden Cake ... یا همون کیک ساده
آرد ............ 1 پیمانه
بیکینگ پودر ......... 1 ق چ خ
نمک ............ نوک قاشق
تخم مرغ ......... 4 عدد
شکر ............ 3/4 پیمانه
شیر .......... 1/3 پیمانه
روغن مایع ........... 1/4 پیمانه
وانیل .......... کمی


مواد لازم کیک شکلاتی
آرد ......... 1/3 پیمانه
پودر کاکائو ....... 3 ق غ خ
بیکینگ پودر ........... 1/2 ق چ خ
جوش شیرین ............ 1/8 ق چ خ
نمک ............ نوک قاشق
تخم مرغ .................. دو عدد
شکر ............ 6 ق غ خ
قهوه ی جوش امده ....... 3 ق غ خ (من نریختم .. چون از طعم قهوه خوشم نمیاد(
روغن مایع ........ 2 ق غ خ
وانیل ........... کمی

برای روکش شکلات من از همون روشی که خود گفته بودم استفاده کردم
یعنی 200 گرم خامه .. حدود 230 گرم شکلات 10 15 گرم کره .. و یک قاشق چایخوری هم عرق نعنا .... (برای اینکه طعم شکلاتتون نعنایی بشه) البته برای این دستور نصف این مواد رو استفاده کنید
شما می تونید ازاین فرمول استفاده کنید (این توی مجله بود(
شکلات تخته ای با کیفیت ......... 115 گرم
خامه ............. 1/3 پیمانه
شیره ذرت یا golden syrup یا عسل ........... 1 ق چ خ


برای کرم سفید یا Vanilla Rum Filling
شیر ............ 2 پیمانه
شکر ............ 1 ق غ خ
وانیل تازه یا Vanilla Bean که اینجا نیست........ 1 عدد (من وانیل خالص استفاده کردم .(
شکر ............ 3/4 پیمانه
نشاسته ذرت .......... 3 ق غ خ
نمک ......... نوک قاشق
تخم مرغ ........... 4 عدد
کره .............. 3 ق غ خ ...که میشه حدود 42 گرم
Light Rum
ه ......... 1 ق غ خ ...... من که نداشتم ... !
عصاره وانیل ............ 1 ق چ خ






طرز تهیه کیک ساده :
فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنید ... باندازه ی کف دوتا قالب 23 سانتی کاغذ روغنی ببرید و کفش رو چرب کنید .(کاری به دور قالب نداشته باشید.(
آرد + بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار با هم الک میکنید . کنار میزاریم
توی یک ظرف بزرگ تخم مرغها و شکر رو حدود 8 دقیقه با همزن میزنیم.
خیلی اروم و در دو نوبت ارد ها رو fold میکنیم. خوب مخلوط میکنید
شیر و روغن و وانیل رو هم اضافه میکنیم . و fold میکنیم
خمیر رو توی یکی از قالب ها میرزیم .. و برای 25 تا 30 دقیقه توی فر قرار میدیم.



طرز تهیه کیک شکلاتی :
آرد + بیکینگ پودر + پودر کاکائو + جوش شیرین و نمک رو سه بار الک میکنیم.
توی یک ظرف بزرگ تخم مرغ ها و شکر حدود 8 دقیقه با سرعت بالای همزن میزنیم.
مخلوط آرد رو fold میکنیم ..در دو نوبت
در نهایت هم قهوه جوشیده روغن و وانیل رو fold میکنیم
خمیر رو توی یکی دیگه از قالب ها میریزیم و به مدت 15 تا 18 دقیقه توی فر میزاریم

هر کدوم از کیک ها رو که در اوردید بزارید 10 دقیقه خنک بشه بعد با چاقو دورش رو جدا کنید و از قالب خارج کنید. کاغذ رو جدا کنید روی توری سیمی بزارید و اجازه بدید کاملا خنک بشه

کرم وانیلی : Vanilla Rum Filling

شیر + 1 ق غ خ شکر و وانیل تازه رو روی حرارت بزارید تا نیم جوش بشه .. (یعنی از زیر ریز جوش بزنه) هم بزنید تا شکر حل بشه..
3/4
پیمانه شکر + نشاسته ذرت و نمک رو در ظرفی مخلوط کنید و کنار بزارید
تخم مرغ ها رو توی ظرف دیگه ای با سرعت متوسط هم بزنید تا کرم رنگ بشه (حدود 3 دقیقه(
مخلوط شکر و نشاسته ذرت و نمک رو بهش اضافه کنید
اون غلاف یا پوست وانیل رو که توی شیر بود خارج کنید.
1/2
شیر رو توی مخلوط تخم مرغ ها مخلوط کنید (با همزن دستی) حالا مخلوط تخم مرغ ها رو کلا برزید روی اون نصف دیگه ی شیر که توی ظرف بود ... و روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ بشه
حدودا 5 تا 8 دقیقه طول میکشه در طول این مدت مدام هم بزنید که ته نگیره
از روی حرارت بر دارید کره و Rum و عصاه وانیل رو بهش اضافه کنید
توی یک ظرف برزید و روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و سلفون رو به کرم بچسبونید که روی کرم خشک نشه



در نهایت کیک ساده رو از وسط نصف میکنید .
روی نیمه اول نصف کرم رو میریزیم و صاف میکنیم.
بعد کیک شکلاتی رو روش میزاریم ...
بعد باقی کرم رو روش میریزیم و صاف میکنیم .
و در نهایت نیمه ی دیگه کیک ساده رو میزاریم .. و روکش شکلاتی رو روش میریزیم.

حتی نوشتنش هم خسته کننده بود ..
اگر سوالی بود من در خدمتم.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...