RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

چیزکیک توت فرنگی با بیس کیک






در همین ابتدا لازمه که بگم این دستور الهام گرفته از دستور چیز کیک توت فرنگی آدریانا خانوم در اون یکی سایته ..!! که من بنا به سلیقه خودم کمی تغییرش دادم. امیدوارم خوشتون بیاد
.


مواد لازم کیک :

تخم مرغ ....................... 4 عدد
شکر ............... کمی بیشتر از نصف پیمانه . 120 گرم
وانیل ............ نصف قاشق چایخوری
نمک ............... ¼ قاشق چای خوری
آب جوش ................... ½ پیمانه
روغن مایع ..................... ¼ پیمانه
آرد الک شده ...................... از 1 پیمانه کمی بیشتر 150 گرم
بیکینگ پودر .................. 1.5 قاشق چایخوری
کرم تارتار ................... ¼ قاشق چایخوری
پودر نارگیل ...................... ½ پیمانه


فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنید.
آرد + شکر + بیکینگ پودر + نمک و پودر کاکائو رو توی ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید.
سفیده و کرم تارتار رو با هم زنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه. (ظرف سفیده رو بزارید توی یخچال)
زرده ها + آب جوش + روغن مایع و وانیل رو هم 15 ثانیه با همزن بزنید. (اب جوش رو باید در حال همزدن زرده ها اضافه کنید که زرده ها پخته نشن)
یک گودالی وسط مخلوط ارد ها درست کنید مایع تخم مرغ ها رو وسطش بریزید و با لیسک خوب مخلوط کنید. پودر نارگیل رو هم میتونید همین الان اضافه کنید و هم بزنید.
در اخر سفیده ها رو به مخلوط اضافه میکنید. و با لیسک به ارامی از زیر به رو مخلوط میکنید. آرام!!!!

کف یک قالب 23 سانتی رو کاغذ روغنی بزارید. و مایع رو داخل قالب بریزید. و به مدت 45 دقیقه توی فر بزارید. یادتون باشه قالب رو چرب نمیکنیم.

از فر که خارج کردید اجازه بدید 15 دقیقه خنک بشه بعد قالب رو باز کنید. کیک رو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. و لایه زیرین رو بردارید ... لایه بالایی رو هم بدید بچه ها بخورن :دی



مواد لازم برای وسط چیز کیک :

پنیر خامه ای ............... 400 گرم
خامه ................... 200 گرم
ژلۀ آناناس ................... 1 بسته

ژله آناناس رو با یک لیوان آب ، توی ظرف استیل مخلوط کنید روی بخار آب قرار بدید تا کاملا حل بشه و شفاف بشه.
خامه و پنیر خامه ای رو توی ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه. حالا ژله رو بهش اضافه کنید. و روی لایه کیک بریزید روشو بهر شکلی که دوست دارید توت فرنگی بچینید. توی یخچال بزارید.

بعد از یک ساعت دست بکار ژله روی کار بشید.
من از ژلۀ آلبالو استفاده کردم .. ژله البالو رو به همون روش قبلی با یک لیوان آب گرم مخلوط میکنیم روی بخار قرار میدیم تا حل بشه. بعد نصف لیوان آب سر بهش اضافه میکنیم.

ظرف کیک رو از یخچال خارج کنید.. خیلی اروم زله البالو رو (که گذاشتید کمی خنک بشه) با قاشق روی مایع چیز کیک بریزید. حالا بزارید توی یخچال تا ژله روی کار هم ببنده.

نوش جان.
اگر سوالی بود در خدمتم

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

هانی شف said...

من عاشق چیز کیکم با بیس کیک..اصلا بیس بیسکویت رو قبول ندارم به عنوان کیک!!

خیلی دوست دارم درست کنم ولی وجدان درد می گیرم آخه...هزار تا اون تجربه های شیرین گذشت و من آخر چیزکیک نساختم!!

دستتون درد نکنه بنیامین جان..عالی مثل همیشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...