RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

برونیز شکلات و گردو






برونیز هم یکی از اون چیزهایی هستش که هزار تا دستورشو می تونید توی اینترنت و مجله ها پیدا کنید اما بافت و حالت برونیز و وقتی زیر دندون میره خیلی مهمه .. این برونیز که دستورش رو می ذارم واقعا لذیذ بود .. توش خام نیست  ..بافتش مثل بافته کیکه ..و زیاد هم مرطوب نیست ولی در عین حال بافت فشرده و سنگینی داره .. و از همه بهتر اینه که یک حالت ادامسی زیر دندون داره .. یا بقول خارجکی ها
It’s somehow chewy
مزه ش هم که خب دیگه گفتن نداره .. شکلات ...گردو ... حرف نداره. امیدوارم درست کنید و حالشو ببرید .


مواد لازم :

کره ...................... 175 گرم
شکلات تخته ای .................... 180 گرم
پودر کاکائو ..................  ¾ پیمانه
پودر شکر .................. 1 ½ پیمانه
آرد .................... 1 پیمانه
بیکینگ پودر .............. ½ ق چ خ
واینل ............... کمی
تخم مرغ ................... 4 عدد
گردوی خرد شده .............. ¾ پیمانه






طرز تهیه :
01. فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنید.
02. یک قالب مربع 23 سانتی رو با کره چرب کنید
03. توی یک کاسه بزرگ بلور کره نرم شده رو با هم زن بزنید
04. شکلات ها رو با کره مخلوط کنید و کاسه رو روی بخار آب قرار بدید
05. به روش بن ماری کره و شکلات رو آب کنید. و کنار بذارید
06. توی یک ظرف دیگه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید
07. مخلوط کره و شکلات که خنک شد . تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید
08. مواد خشک رو به مایع مون اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.
09. در نهایت گردوهای خرد شده رو اضافه کنید و باز با لیسک مخلوط کنید.
10. مایع رو توی قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه توی فر قرار بدید.




نکته ها و تجربه ها  :

01. اول از همه از پودر شکر یا همون شکر اسیاب شده استفاده کنید. چون مقدار شکر زیاده و حل نمیشه اگر شکر دونه درشت باشه بعد از پخت زیر دندون میاد.
02. اینکه شما چه نوع شکلاتی استفاده میکنید توی طعم و رنگ برونیز شما تاثیر داره . لازم نیست حتما شکلات خارجی باشه شکلات های ایرانی مثل آی سودا ایدین و .. هم خوبن. در صد شکلاتتون رو هم که خودتون بر اساس سلیقه تون انتخاب میکنید.
03. من توی قالب کاغذ روغنی هم گذاشته بودم که راحتتر کیک رو در بیارم .
04. بهتره گردو ها رو جوری خرد کنید که در نهایت زیر دندون بیاد .
05. اخر سر هم روی برونیز ها می تونید پودر قند بریزید.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

هانی شف said...

وای چه کردین...من تا حالا درست نکردم راستش..خیلی خیلی دلم خواست

Benyamin said...

هانی جان حتما درست کنید خیلی خوشمزه ست ...

Anonymous said...

ممنون از طرز تهیتون:) من چندین بار با انواع شکلاتها امتحان کردم ولی هم روی کیک به جای اینکه پف کنه گود میشه و هم مزه شکلات سوخته میده و بافتش ادامسی میشه:(

Benyamin said...

نمی دونم با چه دستوری درست کردید ... ولی من از این دستور راضی بودم ... امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید ..
بافت برونیز باید یجورایی ادامسی باشه .. بهرحال فرقش با کیک همینه...

بانو said...

سلام دوست عزیز
جامعه مجازی بانو با موضوعات سبک زندگی در خدمت شماست.

همه اینجا هستند اما جای خالی شما احساس می شود. با اشتراک تجربیات و مطالب وبلاگ خود در بانو، دوستان جدیدی پیدا خواهید کرد.
منتظر حضور تان در شبکه اجتماعی بانو هستیم.

اخرین دستورهای غذایی را در مطبخ بانو دنبال کنید.

جامعه مجازی بانو
www.banoo.ir

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...