RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

کیک ماربل پرتقال







مواد لازم :

کره یا مارگارین ..............225 گرم
شکر آسیاب شده .................... 225 گرم
تخم مرغ ..................... 4 عدد
آرد ....................... 225 گرم
بیکینگ پودر ...................... 2 قاشق چای خوری
پوست رنده شده و آب یک پرتقال
پودر کاکائو .................... 25 گرم





طرز تهیه :

01. فر رو با حرارت 190 درجه روشن کنید.
02. یک قالب گرد 20 سانتی رو کمی چرب کنید و کفش رو کاغذ روغنی بذارید
03. در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و پفکی بشه.
04. تخم مرغ ها رو یکی یکی به مایع اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ که اضافه میکنید خوب مخلوط کنید
05. ارد رو با بیکینگ پودر مخلوط کنید و بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها مخلوط آرد ها رو با لیسک به مواد اضافه کنید.
06. مایع رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
07. رنده پوست پرتقال و کمتر از نصف آب پرتقال رو به یک قسمت مایع اضافه کنید و مخلوط کنید.
08. پودر کاکائو رو با باقیمانده آب پرتقال مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف بشه. و این مخلوط رو هم به قسمت دوم مایع اضافه کنید و مخلوط کنید.
09. حالا یه مایع سفید و پرتقالی داریم. و یک مایع کاکائویی و آب پرتقالی :دی
10. با قاشق مواد رو توی قالب بریزید . یک قاشق از مایع کاکائوی یک قاشق از مایع سفید.
11. حالا با یک چاقو یا خلال دندون طرح های ابر و بادی روی خمیر ایجاد کنید .. اما نه خیلی زیاد . چون نمی خواییم که مایع ها با هم مخلوط بشن.
12. قالب رو به مدت 50 دقیقه توی فر قرار بدید. از فر که خارج کردید چند دقیقه ای اجازه بدید تا کیک توی قالب خنک بشه. بعد خارج کنید.






سس پرتقال :
کتابی که من این دستور رو از اون برداشتم ، دستور یک سس پرتقال هم نوشته بود که البته من از این سس استفاده نکردم ..!! الان میگم چرا ..
طبق دستور برای این سس ... باید آب یک پرتقال بعلاوه ی پوست رنده شده ی پرتقال و 1 ق غ خ شکر رو توی یک شیر جوش بریزید .. و روی حرارت خیلی کم قرار بدید تا زمانی که شکر حل بشه . بعد اجازه بدید تا بجوش بیاد و در همون حالت 3 4 دقیقه روی حرارت بذارید تا مایعتون حالت شیره ای پیدا کنه.  در نهایت وقتی خنک شد روی کیک بریزید. ولی خب بنده میدونم که وقتی آب پرتقال حرارت ببینه تلخ میشه... میگید نه امتحان کنید.





کرم پرتقال من درآوری خودم :
خب بجای سس تلخی که توی کتاب نوشته بود .. من یک کرم پرتقال درست کردم .. که راستش رو بخوایید مقدارها رو خوب یادم نیست.
حدودی میگم ... :دی می تونید حدود 100 گرم خامه رو با 30 گرم کره روی حرارت کم بذارید تا به جوش بیاد و کره در خامه حل بشه. حالا از روی حرارت بردارید. آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه کنید . و هم بزنید. کرممون اماده ست. البته وقتی که گرم باشه زیاد جالب نیست .. بذارید خنک بشه.... توی یخچال اگر گذاشتید به دلیل وجود کره کمی سفت میشه ...



نکته ها و تجربه ها :

01. دستور بالا برای قالب 20 سانتی بود. اما قالب من 23 سانتی بود . در نتیجه تمام مقادیری که 225 بود رو به 180 رسوندم. بیکینگ پودر 3 ق چ خ شد. و البته 5 تا تخم مرغ نسبتا کوچیک. پرتقال رو بیشتر نکردم چون پرتقالم خیلی بزرگ بود.
02. اگر دسترسی به آرد
Self-Raising دارید و خواستید از این نوع ارد استفاده کنید .بیکینگ پودر روحذف کنید.
03. کیک های کره ای رو بهتره که خارج از یخچال نگه داری کنید .. چون توی یخچال سفت میشن.


اگر سوالی بود در خدمتم.
.
.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

هانی شف said...

مثل همیشه عالی و بی نقص..قبلا کیک اسفنجی ماربل درست کردم .. ولی حس می کنم و مطمئنم این خوشمزه تره

قنادباشی said...

وب خوب و خوشمزه ای دارید

Benyamin said...

هانی جان این که خیلی خوشمزه بود ... و بافت نرم و خیلی خوبی داشت ... حالا یه بار درست کنید ضرر نمیکنید :دی

قنادباشی جان خوشحالم که خوشتون اومده ..باز هم به ما سر بزنید ... :دی

chefnegin said...

سلام. بهارتون سبز

کیک خوشمزه ایه

ممنون

منتظرتون هستم

zahra134866 said...

سلام چرا دیگه مطلب نمیذارین؟اگه جای دیگه می نویسین لطفا ادرس بدین.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...