RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

کیک بستنی



کیک بستنی




خب اینم از اون چیزاست که همه چیزش دست خودتونه .. منظورم اینه که هر کیکی که دوست دارید میتونید درست کنید . از وسط نصفش کنید و بعد هر نوع بستنی که دلتون خواست وسطش بزارید و با هر چیزی که دلتون خواست میل کنید ..!! اما خب این سوال پیش میاد که چطور بستنی رو وسط کیک بزاریم ..!!؟ خب الان میگم خدمتتون. !


اول از همه یک کیک لازم داریم .
من کیک شیفون 4 تخم مرغی درست کردم.




طرز تهیه کیک :

تخم مرغ ....................... 4 عدد
شکر ............... کمی بیشتر از نصف پیمانه . 120 گرم
وانیل ............ نصف قاشق چایخوری
نمک ............... ¼ قاشق چای خوری
آب جوش ................... ½ پیمانه
روغن مایع ..................... ¼ پیمانه
آرد الک شده ...................... از 1 پیمانه کمی بیشتر 150 گرم
بیکینگ پودر .................. 1.5 قاشق چایخوری
کرم تارتار ................... ¼ قاشق چایخوری
پودر نارگیل ...................... ½ پیمانه
پودر کاکائو ................. من 3 قاشق غذاخوری ریختم و مقدار ارد رو به یک پیمانه کاهش دادم.






من از پودر کاکائو فرمند استفاده کردم که رنگ درست حسابی نداره برای همین 3 قاشق ریختم.

فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنید.
آرد + شکر + بیکینگ پودر + نمک و پودر کاکائو رو توی ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید.
سفیده و کرم تارتار رو با هم زنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه. (ظرف سفیده رو بزارید توی یخچال)
زرده ها + آب جوش + روغن مایع و وانیل رو هم 15 ثانیه با همزن بزنید. (اب جوش رو باید در حال همزدن زرده ها اضافه کنید که زرده ها پخته نشن)
یک گودالی وسط مخلوط ارد ها درست کنید مایع تخم مرغ ها رو وسطش بریزید و با لیسک خوب مخلوط کنید. پودر نارگیل رو هم میتونید همین الان اضافه کنید و هم بزنید.
در اخر سفیده ها رو به مخلوط اضافه میکنید. و با لیسک به ارامی از زیر به رو مخلوط میکنید. آرام!!!!

کف یک قالب 23 سانتی رو کاغذ روغنی بزارید. و مایع رو داخل قالب بریزید. و به مدت 45 دقیقه توی فر بزارید. یادتون باشه قالب رو چرب نمیکنیم.

از فر که خارج کردید اجازه بدید 15 دقیقه خنک بشه بعد قالب رو باز کنید.



خب بریم سراغ بستنی. من از بستنی پسته ای کاله استفاده کردم. شما از هر بستنی که دوست داشتید استفاده کنید.
خب الان دیگه کیکتون خنک شده . تقریبا 2 ساعت از پخت کیکتون میگذره . و کیکتون رو نصف کردید و توی یخچال گذاشتید. حالا همون قالب کمربندی 23 سانتی رو بردارید . کفش رو سلفون بکشید. و بستنی رو قاشق قاشق کف قالب بچینید. و بعد کف قاشق رو توی اب گرم فرو کنید برای 3 4 ثانیه و بعد قاشق رو خشک کنید . حالا با پشت قاشق روی بستنی رو صاف کنید. حالا قالب رو توی فریزر بزارید.
برای نیم ساعت !! یا 1 ساعت. ! هر چی بیشتر بهتر. !

حالا لایه رویی کیک رو (یعنی قسمت بالایی کیک رو) روی بستنی بزارید. قالب رو باز کنید.
کیک رو توی ظرفتون برگردونید. (الان کیک رفته زیر و کف قالب اومده رو.) کف قالب رو بردارید سلفون رو هم به ارامی بردارید. حالا کف کیکتون رو بزارید روی بستنی. ! و با دست فشارش بدید..   حله..!؟
حالا کل ماجرا رو بزارید توی فریزر .. برای نیم ساعت .! (خیلی کیکتون رو توی فریزر نزارید... ممکنه بوی فریزر بگیره) بعد هم سریع سرو کنید .!! اگر هم چیزی اضافه اومد میتونید توی ظرف در دار بزارید و توی فریزر نگه داری کنید.

کیکتون رو می تونید با شکلات تلخ مثل من سرو کنید. یا با سس تمشک ..! ( من هر دو رو داشتم. و شکلات رو بیشتر دوست داشتم)



سوالی بود در خدمتم. !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

Shadi said...

دستت طلا!
سفید های کف بشقابت خامه اس؟

Benyamin said...

فدات شم شادی جان
بله خامه ست

Ashpaz said...

bah bah merci.

Anonymous said...

واای ...یعنی محشرهههههه این وبلاگ....مرسی بنیامین جان
اگر ممکنه دستورشکلات تلخ رو هم بزار برام
ارشیا

Benyamin said...

ارشیا جان شکلات تلخ دستوری نداره.
بسته به ذاعقتون می تونید شکلات تخته ای از مغازه بخرید
شکلات ها خارجی هست...ایرانی هم هست
بعد به روش بن ماری آب کنید همین. !ه
اگر سوالی هست در خدمتم.

Nasim said...

عجب کیکی ! عالی شده! مرسی.

سمیه said...

میشه بگی طرح روی کیکت با چیه؟ و چجوری درستش کردی؟

Benyamin said...

سمیه جان طرح روی کیک با خامه ست. که البته پودر خامه بود .. و برای تزیینات در حجم پایین مناسبه.

آوا said...

چه دستور ساده و خوبی من که همین الان میرم که درستش کنم خیلی مرس

هانیه said...

واقعا عالی بود . عالی هم توضیح دادیین...ممنون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...