RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

کیک هویج





امروز جاتون خالی کیک هویج درست کردم .. جاتون خالی مثل همیشه عالی و خوشمزه و چشم نواز بود . بوی هویج و دارچین تمام خونه رو گرفته بود .. خلاصه اینکه خیلی توصیه میشه..

کیک هویج

مواد لازم :

گردو ..................... 100 گرم
هویج ...................... 340 گرم
آرد ................... 260 گرم
جوش شیرین ............... 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ................ ½ 1 قاشق چایخوری
نمک ................. قاشق چایخوری
دارچین .................... ½ 1 قاشق چایخوری
شکر ..................... 300 گرم
تخم مرغ ...................... 4 عدد
روغن مایع (کانولا یا آفتاب گردان)........ 1 پیمانه
وانیل .................... کمی


اول از همه فر رو با حرارت 180 درجه روشن کنید.
دو تا قالب 23 سانتی رو کاغذ بندازید و چرب کنید و ارد پاشی کنید.
01 . گردو ها رو خرد کنید .. اما پودر نشن.  جوری باشه که زیر دندون بیاد
02 . هویج ها رو پوست بگیرید .بشورید . رنده ریز کنید.
03 . آرد جوش شیرین بیکینگ پودر نمک دارچین رو با هم مخلوط کنید.
04 . تخم مرغ ها رو توی یک ظرف بزرگ بزنید . حدود 1 دقیقه
05 . شکر ها رو کم کم به تخم ها اضافه کنید و همونطور بزنید . تا مایع کرم رنگ و غلیظ بشه. (3 4 دقیقه)
06 . روغن و وانیل رو به ارامی اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشه
07 . مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید . از زیر به رو .
08 . گردو ها و هویج ها رو هم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
09 . مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و توی قالب ها بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه توی فر قرار بدید.
از فر که خارج کردید 10 اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب خارج کنید .
حدود 1 ساعت بیرون بزارید تا کاملا خنک بشه.. بعد هم بزارید توی یخچال.






کرم پنیر خامه ای

مواد لازم :

کره ................... 60 گرم
پنیر خامه ای .................... 230 گرم
پودر قند ........................ 1 پیمانه
عصاره وانیل .................... 1 قاشق چایخوری.
رنده پوست لیمو ................. 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه :
اول از همه بگم که من عصاره وانیل و لیمو نداشتم .. و از این دو تا فاکتور گرفتم.
01 . کره رو که به دمای اتاق رسیده با همزن بزنید . حدود 1 دقیقه
02 . پودر قند رو بهش اضافه کنید . و هم بزنید تا پودر قند به خورد کره بره . حدود 3 4 دقیقه طول میکشه
03 . پنیر خامه ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست بشه.
رو کیک که خنک شده بمالید و حالش رو ببرید






نکته ها و تجربه ها :
من دو تا قالب 23 سانتی نداشتم . و همه ی مواد رو توی یک قالب ریختم .! که این کار باعث میشه زمان پخت بیشتر بشه. حدود 45 دقیقه
بعد کیک رو از وسط برش دادم . کیک خیلی نرم و لطیفه .. مواظب باشید خرد نشه.
توی دستور اصلی کرم پنیر خامه ای 2 پیمانه پودر قند هست...ک بنظر من فوق العاده زیاده ..!! همین 1 پیمانه کافیه .
این مقدار کرم برای 1 لایه نازک وسط کیک و یک لایه ی نسبتا ضخیم برای روی کیک ... و برای دور کیک کم میاد ... اگر قصد دارید مواد رو یک و نیم برابر کنید که بتونید دور کیک رو هم بکشید .. برای تزیین دورش هم میتونید گردو رو خرد کنید و دور کیک رو با خرده های کردو بپوشونید .. که خیلی شیک میشه.

چیز دیگه یادم نمیاد ..! اگر سوالی بود در خدمتم . امیدوارم درست کنید و حالش رو ببرید.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

hi,vayyyyyyyyyyy ke delam khasttttttt.....hamid

Ashpaz said...

doost aziz karhaton kheili ziba va ghashang hast,be blog man ham sar bezan khoshal misham inam addres:
http://ashpazkhuneh.blogspot.com/
ghorbane to
yasaman

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...