امروز جاتون خالی کیک هویج درست کردم .. جاتون خالی مثل همیشه عالی و خوشمزه و چشم نواز بود . بوی هویج و دارچین تمام خونه رو گرفته بود .. خلاصه اینکه خیلی توصیه میشه..
کیک هویج
مواد لازم :
گردو ..................... 100 گرم
هویج ...................... 340 گرم
آرد ................... 260 گرم
جوش شیرین ............... 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ................ ½ 1 قاشق چایخوری
نمک ................. قاشق چایخوری
دارچین .................... ½ 1 قاشق چایخوری
شکر ..................... 300 گرم
تخم مرغ ...................... 4 عدد
روغن مایع (کانولا یا آفتاب گردان)........ 1 پیمانه
وانیل .................... کمی
اول از همه فر رو با حرارت 180 درجه روشن کنید.
دو تا قالب 23 سانتی رو کاغذ بندازید و چرب کنید و ارد پاشی کنید.
01 . گردو ها رو خرد کنید .. اما پودر نشن. جوری باشه که زیر دندون بیاد
02 . هویج ها رو پوست بگیرید .بشورید . رنده ریز کنید.
03 . آرد جوش شیرین بیکینگ پودر نمک دارچین رو با هم مخلوط کنید.
04 . تخم مرغ ها رو توی یک ظرف بزرگ بزنید . حدود 1 دقیقه
05 . شکر ها رو کم کم به تخم ها اضافه کنید و همونطور بزنید . تا مایع کرم رنگ و غلیظ بشه. (3 4 دقیقه)
06 . روغن و وانیل رو به ارامی اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشه
07 . مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید . از زیر به رو .
08 . گردو ها و هویج ها رو هم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
09 . مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و توی قالب ها بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه توی فر قرار بدید.
از فر که خارج کردید 10 اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب خارج کنید .
حدود 1 ساعت بیرون بزارید تا کاملا خنک بشه.. بعد هم بزارید توی یخچال.


کرم پنیر خامه ای
مواد لازم :
کره ................... 60 گرم
پنیر خامه ای .................... 230 گرم
پودر قند ........................ 1 پیمانه
عصاره وانیل .................... 1 قاشق چایخوری.
رنده پوست لیمو ................. 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
اول از همه بگم که من عصاره وانیل و لیمو نداشتم .. و از این دو تا فاکتور گرفتم.
01 . کره رو که به دمای اتاق رسیده با همزن بزنید . حدود 1 دقیقه
02 . پودر قند رو بهش اضافه کنید . و هم بزنید تا پودر قند به خورد کره بره . حدود 3 4 دقیقه طول میکشه
03 . پنیر خامه ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست بشه.
رو کیک که خنک شده بمالید و حالش رو ببرید

نکته ها و تجربه ها :
من دو تا قالب 23 سانتی نداشتم . و همه ی مواد رو توی یک قالب ریختم .! که این کار باعث میشه زمان پخت بیشتر بشه. حدود 45 دقیقه
بعد کیک رو از وسط برش دادم . کیک خیلی نرم و لطیفه .. مواظب باشید خرد نشه.
توی دستور اصلی کرم پنیر خامه ای 2 پیمانه پودر قند هست...ک بنظر من فوق العاده زیاده ..!! همین 1 پیمانه کافیه .
این مقدار کرم برای 1 لایه نازک وسط کیک و یک لایه ی نسبتا ضخیم برای روی کیک ... و برای دور کیک کم میاد ... اگر قصد دارید مواد رو یک و نیم برابر کنید که بتونید دور کیک رو هم بکشید .. برای تزیین دورش هم میتونید گردو رو خرد کنید و دور کیک رو با خرده های کردو بپوشونید .. که خیلی شیک میشه.
چیز دیگه یادم نمیاد ..! اگر سوالی بود در خدمتم . امیدوارم درست کنید و حالش رو ببرید.

2 comments:
hi,vayyyyyyyyyyy ke delam khasttttttt.....hamid
doost aziz karhaton kheili ziba va ghashang hast,be blog man ham sar bezan khoshal misham inam addres:
http://ashpazkhuneh.blogspot.com/
ghorbane to
yasaman
Post a Comment