این کیک بافت خوبی داره و
خوشمزه ست ... و خیلی هم راحت درست میشه
مطمئنم یکبار درست کنید مشتری میشید .
مواد لازم :
آرد ................. 1 لیوان سر پر
پودر گردو ............ 1 لیوان
شکر ....................... 1 لیوان
تخم مرغ .............. 6 عدد
کره ..................... 150 گرم
بیکینگ پودر .................... 2 ق چایخوری
وانیل ................ مقداری
اسانس توت فرنگی یا .... به دلخواه
زنگ خوراکی ......... به دلخواه
مطمئنم یکبار درست کنید مشتری میشید .
مواد لازم :
آرد ................. 1 لیوان سر پر
پودر گردو ............ 1 لیوان
شکر ....................... 1 لیوان
تخم مرغ .............. 6 عدد
کره ..................... 150 گرم
بیکینگ پودر .................... 2 ق چایخوری
وانیل ................ مقداری
اسانس توت فرنگی یا .... به دلخواه
زنگ خوراکی ......... به دلخواه

طرز تهیه :
فر رو با حرارت 180 درجه گرم میکنیم . قالبمون رو چرب میکنیم و ارد می پاشیم.
کره رو توی دمای محیط میزاریم تا نرم بشه
سفیده و زرده رو جدا میکنیم . سفیده ها رو میزنیم تا دیگه از ظرف نریزه .
زرده - شکر و وانیل رو با هم میزنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود .. حدود 4 5 دقیقه
مخلوط زرده ها رو به کره اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
سفیده ها رو هم به ارامی به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم. (از لیسک استفاده کنید(
ارد بیکینگ پودر و گردو ها رو هم با هم مخلوط میکنیم و در چند مرحله ارام ارام به مایع اضافه میکنیم و با لیسک foldمیکنیم.
به مدت 1 ساعت در فر قرار میدیم.
اسانس رو میتونید به جای وانیل به تخم مرغ ها اضافه کنید.
رنگ رو هم بعد از اینکه سفیده ها رو فلد کردید اضافه کنید . ( وقتی ارد رو به مواد اضافه میکنید رنگ هم هم همیخوره ) یادتون باشه زیاد هم نزنید
فر رو با حرارت 180 درجه گرم میکنیم . قالبمون رو چرب میکنیم و ارد می پاشیم.
کره رو توی دمای محیط میزاریم تا نرم بشه
سفیده و زرده رو جدا میکنیم . سفیده ها رو میزنیم تا دیگه از ظرف نریزه .
زرده - شکر و وانیل رو با هم میزنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود .. حدود 4 5 دقیقه
مخلوط زرده ها رو به کره اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
سفیده ها رو هم به ارامی به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم. (از لیسک استفاده کنید(
ارد بیکینگ پودر و گردو ها رو هم با هم مخلوط میکنیم و در چند مرحله ارام ارام به مایع اضافه میکنیم و با لیسک foldمیکنیم.
به مدت 1 ساعت در فر قرار میدیم.
اسانس رو میتونید به جای وانیل به تخم مرغ ها اضافه کنید.
رنگ رو هم بعد از اینکه سفیده ها رو فلد کردید اضافه کنید . ( وقتی ارد رو به مواد اضافه میکنید رنگ هم هم همیخوره ) یادتون باشه زیاد هم نزنید


نکاتی
در باب زدن سفیده ها :
برای زدن سفیده ها باید ظرفتون و پره های همزن کاملا تمیز و خشک باشه.
بهتره سفیده ها سرد باشن
از زرده ها حتی 1 قطره هم نباید توی سفیده ها بره.
گرما باعث میشه سفیده ها به اب بیفتن .. پس بعد از اینکه سفیده ها رو زدید بزاریدش توی یخچال و بعد باقی کارها رو انجام بدید .
برای اینکه سفیده هاتون سریع تر پف کنه و اب هم نندازه میتونید از کرم تار تار یا اب لیمو یا سرکه استفاده کنید ... اگر نبود مهم نیست . استفاده از این مواد فقط باعث میشه که بافت سفیده ها کمی لطیف تر بشه ... بنظر من اصلا لزومی نداره استفاده کنید .
با رعایت این نکان فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشید
برای زدن سفیده ها باید ظرفتون و پره های همزن کاملا تمیز و خشک باشه.
بهتره سفیده ها سرد باشن
از زرده ها حتی 1 قطره هم نباید توی سفیده ها بره.
گرما باعث میشه سفیده ها به اب بیفتن .. پس بعد از اینکه سفیده ها رو زدید بزاریدش توی یخچال و بعد باقی کارها رو انجام بدید .
برای اینکه سفیده هاتون سریع تر پف کنه و اب هم نندازه میتونید از کرم تار تار یا اب لیمو یا سرکه استفاده کنید ... اگر نبود مهم نیست . استفاده از این مواد فقط باعث میشه که بافت سفیده ها کمی لطیف تر بشه ... بنظر من اصلا لزومی نداره استفاده کنید .
با رعایت این نکان فکر نمیکنم دیگه مشکلی داشته باشید
اگر سوالی بود در خدمتم.
0 comments:
Post a Comment