مواد لازم :
خمیر :
آرد ............... 4 پیمانه
تخم مرغ .............. 2 عدد
شیر گرم ................. 1 پیمانه
کره .................. 75 گرم
شکر اسیاب شده ............ 1/2 پیمانه
خمیر مایع ............... 7 گرم .... کمی بیشتر از 1 ق چ خ
نمک ................. 1 ق چ خ
فیلینگ :
شکر قهوه ای ............. 1 پیمانه
کره ............... 75 گرم
دارچین ............. 1/2 2 قاشق غذا خوری
کشمش و گردو .............. 3/4 پیمانه
اسینگ پنیر خامه ای
پودر قند .............. 1/2 1 پیمانه
پنیرخامه ای ............ 60 گرم
کره ................ 114 گرم
وانیل ........ 1/2 قاشق چایخوری
نمک ............ 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
خمیرمایع رو توی شیر مخلوط میکنیم کمی هم میزنیم و شکر کره نمک تخم مرغ ها و ارد رو بهش اضافه میکنیم . و خوب میکس میکنیم.
کمی روی یک صفحه ی تمیز ارد می پاشیم و خمیر رو کمی ورز میدیم . و به شکل توپ در میاریم ..! اگر خمیر چسبناک بود به دستاتون رو آرد بزنید . خمیر رو توی ظرف بزرگی بزارید و روشو بپوشونید و در جای گرم بزارید تا 1 ساعت استراحت کنه
خمیر رو روی صفحه ای که ارد پاشی کردید باز کنید .. (یک مسطیل به اندازه ی 21 در 16 اینچ .. به ضخامت تقریبا 8 میلی متر)
فر رو با حرارت 200 درجه روشن کنید
برای فیلینگ :
شکر قهوه ای دارچین کشمش و گردو ها رو با هم مخلوط میکنیم . کره نرم شده رو روی خمیر میمالیم .. و مخلوط شکر قهوه ای رو روش می پاشیم و صاف میکنیم.
از طول خمیر رو رول میکنیم . و به فاصله های 5 سانت برش میزنیم . و توی سینی که چرب شده میزاریم.
برای 10 دقیقه توی فر میزاریم. تا طلایی بشن
برای اسینگ ..
تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم . و اجازه میدیم تا رول هامون خنک بشه و روشون رو اسینگ میریزیم
نوش جون
0 comments:
Post a Comment