RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

رول های دارچینی









مواد لازم
:

خمیر :
آرد ............... 4 پیمانه
تخم مرغ .............. 2 عدد
شیر گرم ................. 1 پیمانه
کره .................. 75 گرم
شکر اسیاب شده ............ 1/2 پیمانه
خمیر مایع ............... 7 گرم .... کمی بیشتر از 1 ق چ خ
نمک ................. 1 ق چ خ

فیلینگ :
شکر قهوه ای ............. 1 پیمانه
کره ............... 75 گرم
دارچین ............. 1/2 2 قاشق غذا خوری
کشمش و گردو .............. 3/4 پیمانه

اسینگ پنیر خامه ای
پودر قند .............. 1/2 1 پیمانه
پنیرخامه ای ............ 60 گرم
کره ................ 114 گرم
وانیل ........ 1/2 قاشق چایخوری
نمک ............ 1/8 قاشق چایخوری



طرز تهیه :

خمیرمایع رو توی شیر مخلوط میکنیم کمی هم میزنیم و شکر کره نمک تخم مرغ ها و ارد رو بهش اضافه میکنیم . و خوب میکس میکنیم.
کمی روی یک صفحه ی تمیز ارد می پاشیم و خمیر رو کمی ورز میدیم . و به شکل توپ در میاریم ..! اگر خمیر چسبناک بود به دستاتون رو آرد بزنید . خمیر رو توی ظرف بزرگی بزارید و روشو بپوشونید و در جای گرم بزارید تا 1 ساعت استراحت کنه

خمیر رو روی صفحه ای که ارد پاشی کردید باز کنید .. (یک مسطیل به اندازه ی 21 در 16 اینچ .. به ضخامت تقریبا 8 میلی متر)
فر رو با حرارت 200 درجه روشن کنید

برای فیلینگ :
شکر قهوه ای دارچین کشمش و گردو ها رو با هم مخلوط میکنیم . کره نرم شده رو روی خمیر میمالیم .. و مخلوط شکر قهوه ای رو روش می پاشیم و صاف میکنیم.
از طول خمیر رو رول میکنیم . و به فاصله های 5 سانت برش میزنیم . و توی سینی که چرب شده میزاریم.
برای 10 دقیقه توی فر میزاریم. تا طلایی بشن

برای اسینگ ..
تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم . و اجازه میدیم تا رول هامون خنک بشه و روشون رو اسینگ میریزیم




نوش جون

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...