RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

بیسکوییت شکلاتی




مواد لازم :
آرد ......................... 260 گرم
پودر قند .............. 100 گرم
کره یا مارگارین ................. 250 گرم
پودر کاکائو ................. 30 گرم
سفیده تخم مرغ ............. 1 عدد
نمک ................. 1/4 قاشق چایخوری




طرز تهیه :
فر رو با حرارت 180 درجه گرم میکنیم
آرد و پودر کاکائو رو با هم الک میکنیم.
کره که به دمای اتاق رسیده میزنیم تا صاف و یکدست بشه... حدود 2 دقیقه .
پودر قند سفیده تخم مرغ و نمک رو به کره اضافه میکنیم . و به مدت 1 دقیقه با همزن میزنیم تا مخلوط بشن
و در نهایت هم مخلوط ارد و پودر کاکائو رو بهش اضافه میکنیم. و مخلوط میکنیم.
بعد خمیر رو توی کیسه ریخته و با ماسوره ی مناسب روی کاغذروغنی توی سینی بریزید
و به مدت 10 تا 12 دقیقه توی فر بزارید.
بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد ..میتونید از کاغذ جدا کنید و با شکلات اب شده تزیین کنید.
می تونید قبل از اینکه شیرینی ها توی فر قرار بدید روی انها یک تیکه گردو یا فندق بزارید .
این خمیر رو به مدت 1 هفته می تونید توی یخچال نگه دارید 


.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

بنیامین عزیز سلام سال منو مبارک این بسکوئت خوشمزه را از روی این دستور درست کردم عاااااااااااااالی بود .خواستم به این وسیله تشکر کرده باشم .باورم نمی شد با یک سفیده تخم مرغ اینهمه محصول به دست بیاد.فقط اگه بخواهم دوباره درست کنم کمی کره را کمتر می ریزم.
متاسفانه نمی دانم چطوری می توانم عکس شیرینی ها را برای نظر کارشناسی ات بگذارم.
دوستدار شما و هنرتان :آستاره..

Anonymous said...

بنیامین عزیز عکس این شیرنی خوشمزه را در "روز منو" بخش "شیرینی هایی که خودمان درست کرده ایم " گذاشته ام.اگر لطف کرده و نظر دهی ممنون می شوم
آستاره.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...