به نقل از
کتاب Women's
Weekly
خوشمزه و سبک و ساده ....با خامه یا سس شکلات خیلی خوشمزه میشه .
مواد لازم : برای قالب 23 سانتی
تخم مرغ .............. 4 عدد
آرد .................. 100 گرم
نشاسته ذرت .......... 50 گرم
بیکینگ پودر .......... 1/2 1 ق چ خ
پودر کاکائو .......... 2.5 ق غ خ
پودر قند (یا شکر اسیاب شده) ............. 145 گرم
نمک ........... نوک قاشق
طرز تهیه :
فر رو با حرارت 180 درجه روشن میکنید .... کف قالبتون رو کاغذ روغنی میزارید و چرب میکنید.
آرد + نشاسته ذرت + بیکینگ پودر + نمک + پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنید و سه بار الک میکنید .
تخم مرغ ها رو توی ظرف نسبتا بزرگی به مدت 10 دقیقه با همزن میزنید .
پودر قند رو کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید تا توی تخم مرغ ها حل بشه
همزن رو کنار بزارید ... با لیسک مخلوط ارد ها رو در سه مرحله به مایعمون اضافه میکنیم
Fold میکنیم ... به ارامی از زیر به رو .. ! (قبلا چندین بار توضیح دادم(
خوشمزه و سبک و ساده ....با خامه یا سس شکلات خیلی خوشمزه میشه .
مواد لازم : برای قالب 23 سانتی
تخم مرغ .............. 4 عدد
آرد .................. 100 گرم
نشاسته ذرت .......... 50 گرم
بیکینگ پودر .......... 1/2 1 ق چ خ
پودر کاکائو .......... 2.5 ق غ خ
پودر قند (یا شکر اسیاب شده) ............. 145 گرم
نمک ........... نوک قاشق
طرز تهیه :
فر رو با حرارت 180 درجه روشن میکنید .... کف قالبتون رو کاغذ روغنی میزارید و چرب میکنید.
آرد + نشاسته ذرت + بیکینگ پودر + نمک + پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنید و سه بار الک میکنید .
تخم مرغ ها رو توی ظرف نسبتا بزرگی به مدت 10 دقیقه با همزن میزنید .
پودر قند رو کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنید و یک دقیقه دیگه هم بزنید تا توی تخم مرغ ها حل بشه
همزن رو کنار بزارید ... با لیسک مخلوط ارد ها رو در سه مرحله به مایعمون اضافه میکنیم
Fold میکنیم ... به ارامی از زیر به رو .. ! (قبلا چندین بار توضیح دادم(
به مدت 30 تا
35 دقیقه توی فر میزاریم
.
.
0 comments:
Post a Comment