RSS

به وبلاگ شیرینی پزی من خوش اومدید. امیدوارم بتونیم چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم.نظر یادتون نره

image hosted by free picture hosting at www.iranxm.com

سوفله موزی



سوفله موزی


مواد لازم :
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا)  --------- 3 عدد
شکر ----------- ¼ لیوان
وانیل --------------- کمی
پودر قند ------------ 2 قاشق غذا خوری
خامه -------------- 200 گرم
پودر ژلاتین ------------ 1 قاشق غذا خوری
موز خرد شده ---------- 3-4 عدد

طرز تهیه :
زرده ها + پودر شکر + وانیل رو می زنیم تا سفت و غلیظ شود
توی یک ظرف شیر جوش نصف لیوان آب میریزیم ..پودر ژلاتین رو روی آب می پاشیم.. و بعد روی حرارت به مدت 1 دقیقه هم میزنیم تا ژلاتین حل بشه.
ژلاتین رو به مخلوط زرده ها اضافه میکنیم. کمی هم میزنیم.
سفیده رو با دورتند همزن میزنیم تا کف کنه به مدت 2 دقیقه.. بعد پودر قند رو اضافه میکنیم و میزنیم تا سفت بشه و از ظرف نریزه.
خامه رو هم کمی با چنگال هم میزنیم و با قاشق به سفیده ها اضافه میکنیم.
مخلوط سفیده ها رو به مخلوط زرده ها اضافه کنیم.
در نهایت موزهای خرد شده رو به مخلوط اضافه میکنیم و توی ظرف میریزیم تا بسته بشه .
نوش جون... !


نکته ها و تجربه ها :
زرده ها رو خیلی بزنید .. ! حدود 10 دقیقه .. یادتون باشه که تنها راه خلاص شدن از بوی تخم مرغ استفاده از وانیل و همین همزدن زیاده ..!
پودر ژلاتین رو باید توی آب بریزید و روی بخار اب قرار بدید تا حل بشه .. اما من حوصله ی این فوفول بازی ها رو ندارم و روی حرارت مستقیم میزارم...
موز رو می تونید مخلوط کنید یا اینکه وسط مایع بزارید مثل من .. اینجا دیگه به خودتون مربوطه ..
می تونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید ... و 1000 تا کار دیگه ..




سوالی بود در خدمتم.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Unknown said...

salam.mishe begid farghe jelatin ba jele chiye?mamnon

Benyamin said...

Salam Ramin jan .. Chizi ke be Onvane Poodre Jelatin mishnasim ... Yek poodre taghriban kerem range .. va hich Ta'mi nadare .. Be ghole khareji ha unflavored gelatin (yani jelatine bedoone Tam' va maze)

Ama poodre jele hamoon baste bandi haee hastan ke ba tame mive haye mokhtalef tooye bazar hast

har 2ta yeki hastan faghat yeki tam dar shode oon yeki na...

FYI : Poodre jelatin az hidroliz-e ostekhaaane Gaav bedast miad ..

Anonymous said...

سلام . خیلی باسلیقه و هنرمندانه تزیین کردین . میخوام بدونم واقعا شما آقا هستین . اگه اینطوره که بهتون تبریک میگم . با زهم بهتون سر میزنم و از مطالبتون استفاده میکنم.

ELHAMغذای متفاوت said...

ببینم چقده زرده؟ نکنه به موزا زرد چوبه زده بودی بلا! ;))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...